INA - Industrija nafte d.d.

Adrijana Sopta
INA - Industrija nafte d.d.

 

Poslovna učinkovitost d.o.o. kao višegodišnji Inin ugovorni dobavljač je edukacije isporučio u skladu s najvišim profesionalnim  stručnim standardima, o čemu svjedoče visoke ocjene polaznika za kvalitetu treninga i predavača.

Osim navedenog mnogi polaznici su ovog dobavljača doživjeli kao nekoga čije treninge bi rado i u buduće pohađali, te bi ih preporučili kolegama.

 

 

Dental Centar b2

Ivica Milardović
Dental Centar b2

 

Ja kao menadžer Dental centra b2 mogu reći da je suradnja sa Poslovnom učinkovitošću bila iznimno uspješna, prijedlog koji je napravljen za povlačenje sredstava iz Poduzetničkog impulsa je bio super napravljen i izveden, čak smo dobili pohvale od strane Ministarstva da se radi o odlično pripremljenom projektu. Definitivno ćemo u budućnosti pratiti što će se ovdje na tržištu događati i svakako ćemo se ponovno odlučiti na angažman Poslovne učinkovitosti.

 

Puljanka – Brionka d.o.o., Pula

Dalibor Brnos
Puljanka – Brionka d.o.o., Pula

 

Za Kontroling akademiju Poslovna učinkovitost sam se odlučio jer sam prepoznao jedan drugačiji pristup edukaciji. To je pristup u kojem je težište na praktičnoj primjeni novostečenih znanja, što je od iznimne važnosti za svakog polaznika. Predavači sa bogatim iskustvom u praksi kroz interaktivan odnos i konkretne primjere prezentiraju složene teme na jednostavan način. Tako omogućavaju polaznicima premostiti jaz između teorije i prakse te brzom primjenom novostečenih znanja stvoriti dodanu vrijednost svojim organizacijama. Kontroling akademija pruža iscrpan i sveobuhvatan pogled na složenu problematiku kontrolerskog posla i preporučio bih je svima koji se žele ozbiljnije baviti kontrolingom.

 

BKS – Leasing Croatia d.o.o., Zagreb

Davor Mihoković
BKS – Leasing Croatia d.o.o., Zagreb

 

Koncept edukacije je vrlo dobro postavljen, kako za početnike tako i za napredne. Početnicima daje uvid što je kontroling i na koji način funkcionira dok naprednima osvježava već stečeno znanje koje se može odmah primjeniti u praksi. Izvrsno!!!

 

Moja zemlja d.o.o., Zagreb

Zdenka Jurković
Moja zemlja d.o.o., Zagreb

 

Po mom mišljenju, najveća vrijednost edukacije je izravan i neposredan pristup i interakcija između predavača i polaznika te konkretni alati koje možete koristiti u daljnjem radu, dakle, predavači koji imaju praktično, radno iskustvo i konkretne vježbe i primjeri u excelu.

 

GP Krk d.d., Krk

Andrea Kirinčić i Marina Španjić Martinčić
GP Krk d.d., Krk

 

Velika pohvala za odlične predavače i odvijanje nastave u ugodnom okruženju! Vrlo korisni, zanimljivi i edukativni dani Škole kontrolinga. Stekle smo mnogo novih teorijskih i praktičnih znanja koja će nam koristiti u svakodnevnom radu. Posebno nam se svidjelo aktivno sudjelovanje predavača i polaznika sa mnogo primjera iz prakse.

 

CrediFlex – Societe Generale Group, Zagreb

Jasminka Imamović
CrediFlex – Societe Generale Group, Zagreb

 

Kako ljudi koji svoj radni vijek provedu radeći sa brojevima uglavnom malo teže barataju sa riječima, uljuljamo se u naše izračune, proračune, rezultate i kojekakve izvještaje koje slažemo po nekavim uhodanim predlošcima da tijekom vremena čak ni ne pomišljamo da postoji nešto drugo.
Teme koje smo obradili nisu mi strane, sa većinom od njih sam u svakodnevnom susretu, ali način na koje su prezentirane od strane predavača (koji plijene svojim znanjem i jednostavnošću) i interaktivnim pristupom svih sudionika daju jednu sasvim drugu sliku u pristupu problemima. Naučila sam kroz vježbe primjeniti metode koje do sada nisam koristila i koje mi danas i te kako olakšavaju svakodnevne obveze.
Edukacija u organizaciji Poslovne učinkovitosti je za svakoga tko želi drugačiji pristup edukaciji od suhoparnih seminara i radionica, a i oni koji žive u uvijerenju da sve znaju i da to njima nije potrebno toplo preporučam da odu. Vrijeme će provesti u ugodnom društvu, naučiti puno toga i osjećati se bolje.

 

Galeb Group d.d., Beograd

Tanja Petrović
Galeb Group d.d., Beograd

 

Trener prosto plijeni dinamičnošću i perfektnim objašnjavanjem pojmova koji su meni bili apsolutna nepoznanica.

 

Honestas d.o.o. za poslovno savjetovanje, Zagreb

Mihovil Prpić
Honestas d.o.o. za poslovno savjetovanje, Zagreb

 

Odličan predavač, jako dobar u materiji i vrlo dobre prezentacijske vještine.

 

Tetra Pak Production d.o.o., Beograd

Milovan Arnaut
Tetra Pak Production d.o.o., Beograd

 

Nakon četiri intenzivna dana na "Školi kontrolinga" želim izraziti zadovoljstvo što sam prisustvovao predavanjima. Iako je Škola intenzivna i zahtjevna što se tiče koncentracije, bilo je više nego korisno sagledati sve aspekte posla jednog kontrolera. Meni, osobno, je bilo korisno vidjeti na jednom mjestu koje su to discipline u kojima je neophodno dalje se usavršavati kako bi kontroler bio kompletan u obavljanju svog posla.
Također, moram pohvaliti predavače koji su zaista u svojim strukama i teoretski, ali i iskustveno potkovani. Nadam se da ćemo i u budućnosti surađivati.

 

Gradski parking d.o.o., Šibenik

Lovorka Bujas
Gradski parking d.o.o., Šibenik

 

Za pohvalu je vaša brzina i učinkovitost, posve sukladno nazivu firme i djelatnosti kojom se bavite. Zadovoljna sam iskustvima sa seminara i nadam se kako ćemo suradnju nastaviti i dalje.

 

Gradska plinara Zagreb – Opskrba d.o.o., Zagreb

Tihana Muntijan
Gradska plinara Zagreb – Opskrba d.o.o., Zagreb

 

Zbog potrebe tvrtki da se brzo prilagođavaju dinamičnom okruženju (tržište, zakonske regulative, ekonomska situacija), pri donošenju odluka nije se dovoljno oslanjati na povijesne podatke, već kvalitetno analizirati okruženje te planirati i usmjeravati aktivnosti u skladu s time. Važnost kontrolinga koji objedinjuje informacije, kvalitetno ih obrađuje i prezentira od neupitne je važnosti za podršku Upravi. Kontroling akademija sa svojim predavačima koji imaju bogato iskustvo pruža polaznicima sveobuhvatan pogled na kontrolerski posao, a novostečena znanja su zahvaljujući praktičnim primjerima odmah primjenjiva.

 

Tehnomont d.d., Pula

Tatjana Bašić
Tehnomont d.d., Pula

 

Htjela bih zahvaliti Poslovnoj učinkovitosti i gospodinu Mladenu Meteru na organizaciji Kontroling akademije te svim predavačima ovog ciklusa Akademije koji su nam bili voljni nesebično prenijeti svoja znanja i iskustva iz područja kontrolinga.
Meni osobno ova edukacija dala je dodatni poticaj u namjeri uvođenja kontrolinga u društvo u kojem radim, a u kojem ne postoji zasebna služba kontrolinga, već služba računovodstva i financija koja izvještava upravu o pojedinim segmentima poslovanja.
Ova edukacija mi je dala dodatne spoznaje o korisnosti kontrolinga u upravljanju poslovanjem te o alatima koje se u istom koriste, kao i o načinu uvođenja u poduzeće.
Ujedno sam upoznala interesantne osobe koje ću biti slobodna kontaktirati kad naiđem na neki problem oko čijeg rješavanja bi mi koristila razmjena mišljenja.
Iskreno se nadam se da ćete i nadalje organizirati ovako interesantne edukacijske programe na kojima ćemo se imati prilike viđati.

 

Triglav osiguranje d.d., Zagreb

Damir Sever
Triglav osiguranje d.d., Zagreb

 

Kontroling akademiju mogu preporučiti kako početnicima u kontrolingu tako i onima koji već imaju iskustva u poslovnoj praksi. Za početnike je to odličan uvod u svijet kontrolinga gdje mogu na razumljiv i praktičan način dobiti uvid u sve aspekte kontrolinga, a za one s iskustvom odlična prilika za preispitivanje dosadašnjeg načina rada i razmjenu iskustava. Posebnu vrijednost programu daju predavači s bogatim iskustvom u praksi što im omogućava da teme koje se obrađuju prezentiraju kroz konkretne situacije na jednostavan način

 

Franck d.d.

Hrvoje Filipčić
Franck d.d.

 

Kontroling akademija, kako ju je prezentirala, organizirala i vodila Poslovna učinkovitost, izniman je edukacijski program. Svojim pristupom polaznicima, obuhvatom sadržaja i udjelom praktičnih vježbi ona se izdiže po svojoj izvrsnosti kao jedinstveno specijalističko obrazovanje za kontrolere u Hrvatskoj. Točnije rečeno, ona dokazano, punopravno stoji uz bok najboljim kontroling akademijama našeg srednjoeuropskog okruženja. Okruženja koje kontroling tradiciju zasigurno njeguje duže od nas.

Prilično teško bi bilo ne odati veliko priznanje Mladenu na očiglednom trudu, entuzijazmu i ljubavi pri osmišljavanju i vođenju programa akademije te izboru predavača čije višegodišnje praktično iskustvo i teoretsko poznavanje tema značajno doprinose ukupnom dojmu visoke kvalitete.
Kao polaznike, dodatno su nas međusobno obogatili zajednički rad i suradnja. Dolazeći iz različitih poslovnih miljea svi smo sa znatiželjom dobivali uvide u specifičnosti posla kolega, a pauze između predavanja, uz kavu i druženje u ugodnom ambijentu, neizostavno će ostaviti akademiju u jako lijepom sjećanju