KONTROLING U PRAKSI - Menadžment i kontroling

NOVA KNJIGA
MENADŽMENT I KONTROLING


Predstavljanje knjige "Kontroling u praksi MENADŽMENT I KONTROLING" održalo se na 9. Kontroling konferenciji 07.06.2018. u Westinu ZagrebZahvaljujemo autorima koji su u ovoj knjizi podijelili svoja vrijedna znanja, praktična iskustva i slučajeve iz poslovne prakse, kao i svima ostalima koji su sudjelovali u izradi knjige i svojim idejama i prijedlozima pridonijeli njenoj kvaliteti i prepoznatljivosti.

Za kvalitetnu suradnju menadžmenta i kontrolinga, za identificirane poslovne prioritete poduzeća, treba postići međusobno partnerstvo. Kvalitetno partnerstvo             podrazumijeva     prije svega razgraničenje odgovornosti menadžmenta i kontrolinga. Jedna od najvažnijih zadaća menadžmenta u poduzeću je donošenje odluka, a    zadaća kontrolinga je  priprema   temelja za donošenje kvalitetnih odluka.

Nadamo se da će stručna javnost, menadžeri i kontroleri prihvatiti ovo izdanje kao koristan materijal te obveznu literaturu u obavljanju svog posla.
 

Knjiga "MENADŽMENT I KONTROLING" se sastoji od 8 tema, a u njenoj izradi sudjelovalo je 11 renomiranih autora i praktičara iz Hrvatske i inozemstva.

OSIGURAJTE SVOJ PRIMJERAK KNJIGE!
 
Predstavljanje knjige "MENADŽMENT I KONTROLING" održalo se na 9. Kontroling konferenciji 07.06.2018. u Westinu Zagreb a svaki sudionik konferencije dobio je svoj besplatni primjerak.
 
 

Prolistajte knjigu "MENADŽMENT I KONTROLING"

Poslovna učinkovitost
 

40,00 EUR  + PDV