Ključni pokazatelji procesa kontrolinga

Poslovna učinkovitost je za Vas pripremila prijevod knjige Ključni pokazatelji procesa kontrolinga - Priručnik za mjerenje učinkovitosti procesa kontrolinga za hrvatsko tržište, prema originalu koji je priredila International Group of Controlling (IGC).
 

International Group of Controlling (IGC) pomoću svojih aktivnosti u izradi profila zadataka i uloge kontrolera nastoji etablirati koncept kontrolinga primjenjiv na međunarodnoj razini. Pomoću „Rječnika za kontrolere”, „Misije kontrolera”, „Procesnog modela kontrolinga” i DINSPEC 1086, IGC je stvorio važne temelje za učinkovitost u radu kontrolera i međunarodno priznate standarde u kontrolingu.

Ovaj priručnik predstavlja logičan slijed proširenja „Procesnog modela kontrolinga” s ključnim pokazateljima procesa. Pri tome je po prvi put prikazan cjeloviti koncept za određivanje učinka u procesima kontrolinga. Dok „Procesni model kontrolinga” služi kao temelj za detaljno strukturiranje aktivnosti u kontrolingu, „Ključni pokazatelji procesa kontrolinga” omogućuju potrebnu transparentnost kako bi ih se moglo stalno unapređivati. Unutar poduzeća omogućuju kritički osvrt na razvoj tijekom nekog razdoblja, a izvan poduzeća određivanje pozicije u odnosu na druga poduzeća.

Priručnik služi menadžerima i kontrolerima kao vodič za učinkovito oblikovanje njihove suradnje u procesu definiranja ciljeva, planiranja i upravljanja.

Članovi radne skupine IGC-a „Ključni pokazatelji procesa kontrolinga” razrađivali su ključne pokazatelje procesa kontrolinga i pisali ovaj priručnik. Svi članovi radne skupine imaju dugogodišnja iskustva u kontrolingu u različitim područjima, u savjetovanju poduzeća, kao i u stručnom obrazovanju i usavršavanju kontrolera i menadžera s područja kontrolinga.

Upravni odbor IGC-a zahvaljuje svim članovima radne skupine „Ključni pokazatelji procesa kontrolinga”.
 

Cijena je 20 EUR - PDV je uključen (+ troškovi poštarine )


Knjigu možete naručiti putem narudžbenice dolje

20,00 EUR  + PDV