Izjavu prvog polaznika prve generacije KONTROLING AKADEMIJE Poslovna učinkovitost možete pronaći u nastavku, a više izjava polaznika možete pronaći u nastavku:

 

Danijela Smoljko
Plovput d.o.o.

Kontroling akademiju Poslovne učinkovitosti preporučamo jer sjajno povezuje praksu i teoriju pružajući nam širu sliku kontrolinga u organizaciji. Znanje koje smo stekli ćemo sigurno primjenjivati u izazovima poslovanja. Predavači su izvrsni, kroz interaktivno sudjelovanje otvoreni su za sve naše upite te pružaju maksimalnu podršku. Svima koji se bave kontrolingom i srodnim zanimanjima preporučamo pohađanje kontroling akademije.

 

Martina Medved
Rasco d.o.o.

Kontroling akademija Poslovne učinkovitosti je zaista za svaku preporuku – prije nego sam upisala Kontroling akademiju, jako sam dobro istražila kome ću dati svoj novac, ali i uložiti svoje vrijeme. Svakom kontroleru bi cost-benefit trebao biti jedna od važnih varijabli u odlučivanju, a u mom slučaju je meni bilo vrlo bitno odlučiti kome „dati“ novac, što ću za to dobiti, koliko mogu očekivati i u konačnici, od koga ću to dobiti. Nakon nekoliko godina rada u računovodstvu i kontrolingu bilo mi je izrazito bitno steći kvalitetnu edukaciju o tome što je kontroling općenito – jer, nažalost, prečesto se pojam kontrolinga kod nas izjednačava s analizom financijskih izvještaja i „štancanjem“ izvještaja. Dobro sam proučila nekoliko konkurentskih programa za stjecanje certifikata iz kontrolinga i bez ikakve sumnje odlučila da jedino Poslovna učinkovitost nudi edukaciju iz onoga što je kontroling zaista – sveobuhvatnost procesa postavljenih tako da se postignu efikasnost i efektivnost, sve to prezentirano na strukturan i pregledan način uz pomoć odgovarajućih metoda i alata. Završni ispit i završni rad su odlični alati da sve prenesno znanje zaista bude i konzumirano od strane polaznika Akademije jer vas na neki način „prisile“ da zaista posvetite svoje vrijeme detaljnijem proučavanju materije i stjecanju neophodnih i neprocjenjivih znanja. Znanje Vam nitko ne može samo dati, Vi se morate potruditi da ga uzmete, a Kontroling akademija Poslovne učinkovitosti se pobrinula za to da osigura da svaki njezin polaznik pokupi maksimalno moguće iz programa. Program okuplja stručnjake iz različitih područja, a istaknula bih gospodina Balenta iz soft-skills područja i gospođu Šarić Lukačić iz područja kontrolinga i računovodstva na velikom trudu i neupitnoj stručnosti. 

 

Faruk Kovač
LUK d.o.o.

Kontroling akademija Poslovne učinkovitosti na izvanredan način sublimira teoriju i praksu svih ekonomskih oblasti potrebnih za upravljanje privrednim društvom. Istaknuo bih odličnu strukturiranost i organizaciju programa te odlične prezentacijske vještine predavača od kojih bih istaknuo gospođu Danijelu Šarić Lukačić.

 

Vesna Knežević
Color trgovina d.o.o.

Odličan ulaz i priprema za svijet kontrolinga. Puno korisnih informacija i iskustava.

 

Sanja Mikša
ALATI STUHNE d.o.o.

Kontroling akademiju preporučam svima jer se kroz teorijski i praktični dio nauči prepoznati što je najbitnije u poslovanju i kako to pratiti.

 

Zoran Ćuk
JADROLINIJA

Nakon višegodišnjeg iskustva u računovodstvu i reviziji, gdje sam evidentirao i analizirao nastale događaje, upisao sam Kontroling akademiju sa željom daljnjeg usavršavanja u planiranju i upravljaju budućim događajima. Kontroling akademija otvorila mi je jedan potpuno novi pogled na poslovanje te je ispunila sva moja očekivanja. Toplo preporučam svim zaposlenicima na vodećim i rukovodećim pozicijama.

 

Jurica Štimac
FORTENOVA GRUPA d.d.

Kontroling akademija omogućuje polaznicima da brojne teme vezane za kontroling sagledaju s teoretske i praktične strane. Korisnici uče o važnosti i ulozi kontrolinga u organizaciji, instrumentima kontrolinga te potrebnim kompetencijama za kontrolera. Akademija pruža dobar balans stručnih i soft znanja. Razmijenom iskustva s polaznicima iz drugih poduzeća i brojnim predavačima dobiva se uvid u najbolje prakse kontrolinga.

 

Igor Mesić
HiPP Croatia d.o.o.

Ako želite spoznati svu širinu znanja i vještina koje danas treba imati osoba koja se bavi kontrolingom, upišite program Kontroling akademije.

 

Željka Širola
Certificirani kontroler I Certified Controller

Svaka uspješna osoba vođena je PAŽ-om. Ali PAŽ nije jedna od karata u špilu!
Saznati što je točno PAŽ, kako posebnim tehnikama, matematikom u naprednom Excelu, koji će probuditi Vašu strast i brojke pretvoriti u interesantnu priču, izaći iz svoje kućice, te ostvariti pogled na cjelokupno poslovanje i posložiti PAŽ za uspjeh odjela, sektora ili tvrtke.
Kako povezati soft skill-se, kreativnost, strategiju, buđetiranje, instrumete strateškog i operativnog kontrolinga, ključne pokazatelje poslovanja, matematiku, napredni Excel i još puno toga u interesantnu cjelinu?
Sve to, bez presinga, naučit ćete kroz Kontroling akademiju Poslovne učinkovitosti.

 

 

Nenad Štancl
Hrvatska Lutrija d.o.o.

Kao polaznik Kontroling Akademije dobio  sam puno informacija te obogatio znanje i unaprijedio vještine.  Kvalitetni predavači, s očitim iskustvom  u stvarnoj poslovnoj praksi, obogatili su znanje svakog polaznika i to u širokom rasponu područja, kao što su ekonomija, tehnologija i IT, psihologija, financije, ... što je važan preduvjet  za uspješno bavljenjem kontrolingom.  I u meni već poznatim područjima, bilo je korisno osvježiti i dopuniti znanja. 

 

Elizabeta Sever
Dallmayr Vending d.o.o. k.d.

Ono što smatram posebno značajnim je da Kontroling akademija pruža svojim polaznicima uvid i praktična znanja za primjenu kontrolinga u operativnom poslovanju. Iako smo u našem društvu i prije pohađanja (više po intuciji) primjenjivali većinu prezentiranih metoda i alata kontrolina, Akademija je pružila strukturu i kontekst koji dodaje vrijednost svemu što smo do sada radili i pomaže da s novim saznanjima možemo znatno unaprijediti poslovanje.

 

Suzana Šćuric
Dallmayr Vending d.o.o. k.d.

Kontroling akademija omogućila je da u cjelosti sagledam kompleksnu problematiku upravljanja poslovanjem i sistematiziram znanja i iskustva u mom dosadašnjem radu. Bez sumnje, bilo je to korisno iskustvo, od prvog predavanja primjenjivo u svakodnevnom radu i preporučujem ga svima koji imaju neposredan utjecaj na poslovno upravljanje i razvoj.

 

Nataša Poljanšek
Emerson d.o.o.

Zahvaljujem se djelatnicima Poslovne učinkovitosti i njihovim predavačima na iznimnoj organizaciji, stručnosti, uloženom trudu te opuštenoj i ugodnoj atmosferi koja je vladala na svakoj edukaciji. U takvom ozračju i u neformalnoj komunikaciji s ljudima srodnih zanimanja, vrlo je lako pridobiti pojedinca na interaktivno sudjelovanje, a sve u vidu neprocjenjive razmjene poslovnih iskustava iz prve ruke. Kontroling akademija je svakako najbolji način stjecanja novih stručnih i specifičnih znanja i vještina iz područja kontrolinga, te produbljivanja postojećih. Ono što pojedinac nakon Akademije odnosi sa sobom su nove i trajne vrijednosti kojima će obogatiti i unaprijediti radne procese i poslovanje kompanije u kojoj radi i biti nositelj pozitivnih promjena.

 

Tihana Muntijan
Gradska plinara Zagreb – Opskrba d.o.o., Zagreb

Zbog potrebe tvrtki da se brzo prilagođavaju dinamičnom okruženju (tržište, zakonske regulative, ekonomska situacija), pri donošenju odluka nije se dovoljno oslanjati na povijesne podatke, već kvalitetno analizirati okruženje te planirati i usmjeravati aktivnosti u skladu s time. Važnost kontrolinga koji objedinjuje informacije, kvalitetno ih obrađuje i prezentira od neupitne je važnosti za podršku Upravi. Kontroling akademija sa svojim predavačima koji imaju bogato iskustvo pruža polaznicima sveobuhvatan pogled na kontrolerski posao, a novostečena znanja su zahvaljujući praktičnim primjerima odmah primjenjiva.

 

Tatjana Bašić
Tehnomont d.d., Pula

Htjela bih zahvaliti Poslovnoj učinkovitosti i gospodinu Mladenu Meteru na organizaciji Kontroling akademije te svim predavačima ovog ciklusa Akademije koji su nam bili voljni nesebično prenijeti svoja znanja i iskustva iz područja kontrolinga.
Meni osobno ova edukacija dala je dodatni poticaj u namjeri uvođenja kontrolinga u društvo u kojem radim, a u kojem ne postoji zasebna služba kontrolinga, već služba računovodstva i financija koja izvještava upravu o pojedinim segmentima poslovanja.
Ova edukacija mi je dala dodatne spoznaje o korisnosti kontrolinga u upravljanju poslovanjem te o alatima koje se u istom koriste, kao i o načinu uvođenja u poduzeće.
Ujedno sam upoznala interesantne osobe koje ću biti slobodna kontaktirati kad naiđem na neki problem oko čijeg rješavanja bi mi koristila razmjena mišljenja.
Iskreno se nadam se da ćete i nadalje organizirati ovako interesantne edukacijske programe na kojima ćemo se imati prilike viđati.

 

Damir Sever
Triglav osiguranje d.d., Zagreb

Kontroling akademiju mogu preporučiti kako početnicima u kontrolingu tako i onima koji već imaju iskustva u poslovnoj praksi. Za početnike je to odličan uvod u svijet kontrolinga gdje mogu na razumljiv i praktičan način dobiti uvid u sve aspekte kontrolinga, a za one s iskustvom odlična prilika za preispitivanje dosadašnjeg načina rada i razmjenu iskustava. Posebnu vrijednost programu daju predavači s bogatim iskustvom u praksi što im omogućava da teme koje se obrađuju prezentiraju kroz konkretne situacije na jednostavan način.

 

Hrvoje Filipčić
Franck d.d.

Kontroling akademija, kako ju je prezentirala, organizirala i vodila Poslovna učinkovitost, izniman je edukacijski program. Svojim pristupom polaznicima, obuhvatom sadržaja i udjelom praktičnih vježbi ona se izdiže po svojoj izvrsnosti kao jedinstveno specijalističko obrazovanje za kontrolere u Hrvatskoj. Točnije rečeno, ona dokazano, punopravno stoji uz bok najboljim kontroling akademijama našeg srednjoeuropskog okruženja. Okruženja koje kontroling tradiciju zasigurno njeguje duže od nas. Prilično teško bi bilo ne odati veliko priznanje Mladenu na očiglednom trudu, entuzijazmu i ljubavi pri osmišljavanju i vođenju programa akademije te izboru predavača čije višegodišnje praktično iskustvo i teoretsko poznavanje tema značajno doprinose ukupnom dojmu visoke kvalitete.
Kao polaznike, dodatno su nas međusobno obogatili zajednički rad i suradnja. Dolazeći iz različitih poslovnih miljea svi smo sa znatiželjom dobivali uvide u specifičnosti posla kolega, a pauze između predavanja, uz kavu i druženje u ugodnom ambijentu, neizostavno će ostaviti akademiju u jako lijepom sjećanju.

 

Toni Hardi
Osatina Grupa d.o.o.

Prvenstveno bih se zahvalio na ljubaznosti djelatnika Poslovne učinkovitosti koji su doprinijeli ne samo savršenoj organizaciji već i ugodnoj atmosferi. Edukacija me privukla zanimljivim programom te vrlo stručnim timom predavača koji su i poslije edukacije nesebično odgovarali na svako moje postavljeno pitanje.
Kontroling akademija za početnike gradi jako dobar temelj dok za ljude sa iskustvom jako dobru dopunu znanja i vještina. Meni osobno ova edukacija je dala nove poglede na kontroling, veliki poticaj i motivaciju da usavršim svoja znanja te prenesem i dam doprinos u firmi kojoj radim. Najbolji dio edukacije su ljudi koji rade isti ili sličan posao te uz ugodno druženje lagano izmjenjuju iskustva

 

Maja Borjanić
Color trgovina d.o.o.

Zahvaljujem se Poslovnoj u činkovitosti na organizaciji Kontroling akademije i svim predavačima koji su nam prenijeli svoja znanja i iskustva u teoriji i praksi. Ovakvim pristupom usavr šavanja kojem je težište na praktičnoj primjeni stekla sam mnogo teorijskih i praktičnih znanja koja ću moći koristiti u svom svakodnevnom radu. Kroz ovih 25 edukacija upoznala sam nove prijatelje s kojima ću i dalje ostati u kontaktu gdje ćemo moći podijeliti svoja iskustva i razmijeniti nove ideje i savjete

 

Ukoliko ne dobijete potvrdu web stranice da je prijava uspješno zaprimljena, molimo Vas da se prijavite na broj telefona 01/ 2304-571 ili putem e-mail-a na info@poslovnaucinkovitost.eu.

Polja označena sa * znakom su obavezna.