HICHERT® SUCCESS RULES - Pravila za uspješnu izradu poslovnih izvještaja i prezentacija

[PRIJEVOD NA HRVATSKI JEZIK]

Poslovna učinkovitost je prevela i prilagodila engleski original postera HICHERT®SUCCESS RULESPravila za uspješnu izradu poslovnih izvještaja i prezentacija. Poster sadrži 119 pravila poznatog SUCCESS koncepta kojeg je razvio prof. dr. Rolf Hichert, a koja su najbitnija za uspješnu poslovnu komunikaciju, izvještavanje i prezentiranje. Dobra komunikacija temelji se na jasnim pravilima te HICHERT®SUCCESS RULES pružaju međunarodno prepoznati standard za profesionalno poslovno izvještavanje i poslovnu komunikaciju, a koja je neophodna za učinkovito i uspješno donošenje odluka.

HICHERT®SUCCESS RULES – Pravila za uspješnu izradu poslovnih izvještaja i prezentacija nalaze se u 7 grupa pravila (S U C C E S S):

SAY (hrv. izrecite)
UNIFY (hrv. unificirajte)
CONDENSE (hrv. sažmite)
CHECK (hrv. provjerite)
EXPRESS (hrv. izrazite)
SIMPLIFY (hrv. pojednostavite)
STRUCTURE (hrv. strukturirajte)

Jednostavni vizualni prikazi predstavljeni na Posteru potpomažu uspješnu izradu poslovnih izvještaja i prezentacija te doprinose znatno boljem razumijevanju i prenošenju važnih informacija donositeljima poslovnih odluka i ostalim zainteresiranim stranama.

Hrvatsku verziju Postera u elektronskom obliku možete slobodno preuzeti ispod.

Ako ste zainteresirani za tiskanu verziju postera, obratite na se na info@poslovnaucinkovitost.eu

 

Ako želite preuzeti hrvatsku verziju Postera HICHERT®SUCCESS RULES u elektronskom obliku, molimo Vas unesite sve tražene podatke, a link za preuzimanje ćemo Vam poslati na Vašu e-mail adresu.

 
 
* Sva polja su obavezna