Katalog poslovnih edukacija

Poslovna učinkovitost d.o.o. je izdala novi Katalog poslovnih edukacija.


U Poslovnoj učinkovitosti prepoznali smo potrebu suvremenog tržišta i naš odgovor na postojeću situaciju i trendove je primjena praktičnog znanja. Da bismo tu zadaću mogli na kvalitetan način i ispuniti, u našem radu surađujemo s istaknutim domaćim i stranim stručnjacima iz poslovne prakse. Jedan od konkretnih plodova naših zajedničkih nastojanja je i ovaj Katalog poslovnih edukacija u kojem se nalazi preko 200 edukacija iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta, koje izvodi više od 100 domaćih i stranih suradnika. Iskreno se nadamo da ćete među njima uspjeti pronaći za Vas korisne i zanimljive edukacijske sadržaje. U mogućnosti smo osigurati interno (in-house) i eksterno izvođenje poslovnih edukacija (executive education) korištenjem klasičnih, e-learning i metoda nastave na daljinu, pri čemu primjenjujemo visoke standarde u njihovoj pripremi i provođenju.

Nadamo se da ćete i Vi među našim specijalističkim edukacijama pronaći neke koje će Vam pomoći u unaprjeđenju poslovanja i rastu Vašeg poduzeća.

Katalog poslovnih edukacija možete preuzeti ili ga naručiti tako da nas kontaktirate na mail: info@poslovnaucinkovitost.eu.