Procesni model kontrolinga

Poslovna učinkovitost izdala je hrvatsko izdanje priručnika za definiranje i oblikovanje procesa kontrolinga - “Procesni model kontrolinga”, prema originalu koji je priredila International Group of Controlling (IGC).

IGC-ova radna grupa "Procesni model kontrolinga" u priručniku je razradila procese kontrolinga nužne za uspješan rad kontrolera. U priručniku je jezgrovito opisano i grafički ilustrirano deset glavnih procesa kontrolinga. Opisanim procesnim modelom kontrolinga predstavljen je okvir koji sadrži vremenski, tj. logični slijed aktivnosti u menadžerskom procesu određivanja ciljeva, planiranja i upravljanja. Procesni koraci s jedne strane služi kao predložak za oblikovanje procesa, a s druge strane služi kao pomoć rukovoditeljima i kontrolerima za preispitivanje postojećih koncepata. IGC u tome vidi važan temelj za definiranje budućih standarda u kontrolingu koji ujedno predstavljaju temelj za osiguranje kvalitete u kontrolingu.

Model kontroling procesa temelji se na hijerarhijskom modelu procesa, kao i na svjetskim standardima utvrđenim od strane IGC-a i Internationaler Controller Vereina (ICV-a).

Kratkom pregledu brošure možete pristupiti putem niže navedenog link-a:

Procesni model kontrolinga - pregled 

Prodajna cijena „Procesnog modela kontrolinga “ je 20 EUR + troškovi poštarine (PDV uključen).

Brošuru možete naručiti putem narudžbenice dolje.

20,00 EUR