16. CFM Club Event

Drago nam je da Vas možemo obavijestiti o proširenju aktivnosti dosadašnjeg Kluba kontrolera, koji je osnovan prije 5 godina, uz kontroling i na područje financija i menadžmenta. Stoga smo odlučili nakon brojnih održanih predavanja i aktivnosti naš Klub kontrolera preimenovati u CFM Club te članovima uz nepromijenjenu cijenu osigurati dodatne brojne koristi. Nadamo se da ćete prepoznati koristi koje dobivate članstvom u CFM Clubu i da ćemo i dalje imati uspješnu suradnju.

CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

CFM CLUB EVENT

Susret članova CFM Cluba održao se 13. veljače 2019. s početkom u 18:30 sati u novim prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1. kat.

Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

TEMA PREDAVANJA NA 16. CFM CLUB EVENTU

Na 16. CFM Club Eventu Zoran Stanković, potpredsjednik Atlantic Grupe d.d., održao je predavanje.

Teme predavanja su bile:

  • O Atlantic Grupi – kratki osvrt
  • Organizacija Financija Atlantic Grupe
  • Uloga Financijskog direktora/CFO-a

Zoran Stanković se Atlantic Grupi pridružuje u veljači 2007. godine na mjestu člana Uprave odgovornog za Financije. Prethodno je tri godine proveo u Plivi na mjestu Izvršnog direktora kontrolinga Grupe zaduženog za koordinaciju i nadzor financijskog poslovanja Plivine mreže kompanija u zemlji i inozemstvu. Prije dolaska u Plivu od 1995. do 2003. godine je radio u Arthur Andersenu i Ernst & Youngu kao stariji menadžer za reviziju zadužen za velike klijente. Član je međunarodnog udruženja The Association of Chartered Certified Accountants. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

 

Napomena:​
CFM Club Event je javni događaj te se sadržaj Eventa fotografirao.

Galeriju slika i prezentaciju g. Stankovića možete pronaći u nastavku.

 
 
Prethodna objava
  15. CFM Club Event
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
17. CFM Club Event