15. CFM Club Event

Ovaj događaj se održao pod prethodnim imenom, "Controlling & Finance Afterwork".

CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK omogućuje razmjenu profesionalnih iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje stručnjaka iz kontrolinga i financija, a 15. po redu održao se u srijedu 14.11.2018. s početkom u 18:00 sati u novim prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1. kat, a u suorganizaciji s Adacta d.o.o.

Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

Na 15. Controlling & Finance Afterworku Milan Listeš, voditelj BI odjela u poduzeću Adacta d.o.o., održao je polusatno besplatno predavanje na temu: JE LI KONTROLING IZGUBIO KONTROLU?

Glavne točke predavanja su bile:

  • Je li kontroling izgubio kontrolu ili ju možda u prosječnom hrvatskom poduzeću nikada nije ni imao?
  • Neefikasni interni procesa u kojima često prednjači kontroling.
  • Izvještavanje je samo jedna od osam komponenti koji čine svakodnevicu uspješnog kontrolera
  • Signali da kontroling većinu vremena troši na ručno prikupljanje i obradu podataka, a manji dio na analizu prikupljenih podataka

U ovom predavanju nismo s Vama podijelili magičan štapić već Adactina iskustva i primjere kako smo kod naših klijenata riješili neke od gore navedenih problema te odjele kontrolinga pripremili za brža zatvaranja mjeseca, kraće procese revizije te im dali kontrolu nad procesima financijskog kontrolinga i menadžerskog izvještavanja.

Predavač:

Milan Listeš,
Voditelj BI odjela u poduzeću Adacta d.o.o.

Stručnjak na području savjetovanja i uvođenja sistema za poslovnu analitiku u različitim poslovnim procesima i nivoima poslovanja. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 2011. godine, a potom i na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2013. godine. U poduzeću Adacta zadužen je za prodaju QlikView rješenja unutar poslovnog odjela Business Intelligence. Osim toga radi na implementaciji i vođenju BI projekata u industrijama distribucije, proizvodnje i maloprodaje.

 

 

Organizator:

Sponzor:

Prezentaciju Milana Listeša, na temu "Je li kontroling izgubio kontrolu?" možete preuzeti na ovome linku.

Napomena:​
Controlling & Finance Afterwork je javni događaj te se sadržaj Afterwork-a snimao i fotografirao.

 
 
Prethodna objava
  14. CFM Club Event
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
16. CFM Club Event