Datum i mjesto održavanja:
Srijeda, 08.02.2023.
Martićeva 73/1.kat, Zagreb
Rok za prijavu:
Petak, 03.02.2023.
 
27. CFM Club Event: LEGO® SERIOUS PLAY® - Ovdje se igramo s razlogom

POZIVNICA 

27. susret članova CFM Cluba održat će se 08. veljače 2023. s početkom u 18.00 sati u prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1. kat u Zagrebu.

CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

CFM CLUB EVENT

Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

 

TEMA PREDAVANJA NA 27. CFM CLUB EVENTU:

LEGO® SERIOUS PLAY® - Ovdje se igramo s razlogom

Budući da je igra prirodno izuzetan poticaj za mozak, igranjem se može stvoriti znanje koje će vašu ruku učiniti pobjedničkom.

Igra nam pomaže nositi se s dvosmislenošću i priprema nas za budućnost. Možemo odigrati moguće događaje, odigrati postupne promjene, odigrati odluke i postupke. Igra nam omogućuje da krenemo dalje na praktičan način i da vidimo kako bi svijet mogao reagirati. Ne radi se o tome da to bude potpuno ispravno, već da se postigne dublje razumijevanje i kvalitetnija priprema.

 • Snimka postojećeg stanja – ishodišna točka
 • Koncepcija budućnosti – izgradnja i sinhronizacija scenarija za vanjsku i unutarnju okolinu
 • Aktivnosti promjene – osiguravanje prostora gdje želimo igrati

KOTIZACIJA

Ovo predavanje je besplatno za sve članove CFM Cluba koji su podmirili članarinu za 2023. godinu, a za ostale iznosi 60,00 EUR + PDV.

NETWORKING & RAZMJENA ISKUSTAVA

Nakon predavanja slijedi Networking & razmjena iskustava uz degustaciju. 
 

    

 

ORGANIZATOR

 

 

 

FOTOGRAFIJE SA PROŠLIH CFM CLUB EVENATA

25. CFM Club Event: Pametno planiranje

      

      

  26. CFM Club Event: Kako izraditi izvrstan strateški plan?

     

    

 

Napomena: 

CFM Club Event je javni događaj te će se fotografirati.

 
Kristijan Gregorić
 

Kristijan Gregorić je stručnjak za marketing i prodaju koji je fokusiran na dinamičnu kreativnost, transformaciju poslovanja i tehnologiju s naglaskom na inovacije i rast. Kroz više od 20 godina karijere prošao je gotovo sve pozicije, od unapređivača prodaje do direktora marketinga i prodaje te člana upravljačkog tima u brojnim tvrtkama, kao što su Nestlé, Adris Grupa, Atlantic Grupa, Heineken – Karlovačka pivovara i Franck Grupa. Trenutačno u EY je na funkciji Senior Advisora a u tvrtki Valicon je partner i izvršni direktor. Svoju je diplomu i specijalizaciju stekao je na Ekonomskom fakultetu 'Luigi Bocconi' u Milanu, a u svojoj karijeri ostvario je i impresivan poslovni portfelj. Područja ekspertize po kojima se ističe su prodaja, marketing, strateško savjetovanje, Omni-Channel trgovina i Channel marketing, menadžment i digitalna prodaja. U Valiconu intenzivno razvija i novi pristup poslovnim rješenjima koristeći inovativnu metodologiju LEGO® SERIOUS PLAY®.

 
 
PRIJAVNICA
60,00 EUR + PDV
 
452,07 kn + PDV
 
NAČIN POHAĐANJA
 
POPUSTI
 • 5%
  za naše dosadašnje polaznike
 • 5%
  na višednevne edukacije za CFM Club članove
 • 10%
  na jednodnevne edukacije za CFM Club članove
 • 10%
  za 2 polaznika iz istog poduzeća
 • 15%
  za 3 i više polaznika iz istog poduzeća
 • *Popusti se ne zbrajaju te je prilikom prijave potrebno u polju „Napomena“ navesti osnovu po kojoj se ostvaruje mogući popust
 
IN-HOUSE EDUKACIJE

Postoji mogućnost organizacije In-house edukacije.
Kontaktirajte nas
za dodatne informacije i ponudu.

 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije