2. CFM Club Event

Ovaj događaj se održao pod prethodnim imenom, "Controlling & Finance Afterwork".

Nakon uspješnog organiziranog 1., najavljujemo i 2. CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK koji će se održati u četvrtak 27.11.2014. godine s početkom u 18:30 sati u restoranu Lido na Jarunu

Uz uobičajeno druženje, na ovom Controlling & Finance Afterworku bit će također kratko predstavljen besplatni alat poslovne inteligencije: 
TABLEAU PLATFORMA – za kvalitetniju vizualizaciju podataka.

Što je to i zašto Tableau?
Tableau softver – je najbrže rastući isporučitelj rješenja za BI alate u području vizualizacije podataka (s prosječnim godišnjim rastom u nekoliko zadnjih godina preko 100% u okviru vizualizacijskih platformi). Jednostavnost korištenja za korisnike uz minimalnu IT podršku opravdava visoku Gartnerovu poziciju. Jedinstveni pristup OLAP konceptu i brzini analiza čini čak i „entry level“ -  desktop verziju izuzetno upotrebljivim alatom za kontrolere i analitičare. Naglaskom na jednostavnost upotrebe i „quick win – nekoliko klikova do rješenja“ pristupom Tableau platforma predstavlja ozbiljnu alternativu komercijalno poznatim platformama. 

Dok se ne naviknemo na ovo događanje, kratki podsjetnik još jednom:

 • Mjesečno, točnije zadnji četvrtak u mjesecu, odlučili smo organizirati događaj, odnosno druženje stručnjaka i kolega čije je područje interesa kontroling i financije.
 • Temeljni cilj događaja je povezati, i održavati povezanost, između kontrolera i financijaša uz razmjenu vrijednih znanja i iskustava, i to sve u neformalnoj i opuštenoj atmosferi.
 • Besplatno sudjelovanje na ovom mjesečnom događaju (uz obvezatnu prethodnu prijavu do navedenog roka) je moguće za:
  - sve one koji su barem jednom koristili edukacijske odnosno savjetodavne usluge Poslovne učinkovitosti
  - članove „Kluba kontrolera“
  - suradnike Poslovne učinkovitosti.
 • Postoje barem 3 dobra razloga da nam se pridružite na događaju kako bi se u ugodnoj i neformalnoj atmosferi:
  1. sreli s kolegama koje poznajete te upoznali nove kolege i potencijalne buduće poslovne suradnike 
  2. družili i razmijenili vrijedna znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija 
  3. informirali, inspirirali i motivirali za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.


Krajnji rok za prijave za sudjelovanje je 20.11.2014., a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail:info@poslovnaucinkovitost.eu, odnosno telefon: 01 2304 571.

Radujemo se zajedničkom druženju u četvrtak 27.11.2014. u 18:30 u restoranu Lido na Jarunu, i do tada vas srdačno pozdravljamo.

Organizator:

Sponzor 2. Controlling & Finance Afterworka:

*Događaj „Controlling & Finance Afterwork“ je neprofitnog karaktera, a njegovo održavanje je omogućeno podrškom organizatora (stručni sadržaj, organizacija događaja, prostor događanja, piće dobrodošlice) i moguće vrijednog i zainteresiranog sponzora za poticanje razvoja i razmjene praktičnog iskustva iz područja kontrolinga i financija.

 

Ukoliko ne dobijete potvrdu web stranice da je prijava uspješno zaprimljena, molimo Vas da se prijavite na broj telefona 01/ 2304-571 ili putem e-mail-a na info@poslovnaucinkovitost.eu.

Polja označena sa * znakom su obavezna.
Prethodna objava
  1. CFM Club Event
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
3. CFM Club Event