1. CFM Club Event

Ovaj događaj se održao pod prethodnim imenom, "Controlling & Finance Afterwork".

Dugo očekivani događaj – 1. CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK Poslovne učinkovitosti uspješno je održan u četvrtak 30. listopada 2014. godine u ugodnome ambijentu restorana Lido na Jarunu. Na događaju su sudjelovali stručnjaci iz različitih područja poslovanja s kojima Poslovna učinkovitost aktivno surađuje, a koji su u opuštenoj atmosferi imali priliku izmijeniti svoja iskustva iz poslovne prakse.

Događaj je započeo uvodnim pozdravom direktora Poslovne učinkovitosti, dr. sc. Mladena Metera koji je prisutnima zaželio srdačnu dobrodošlicu, a potom je uslijedilo kratko izlaganje sponzora ovoga događaja – Marija Kreševića i Branimira Boroša iz Datalab Tehnologije d.o.o. o ERP-u Pantheon, poslovnom rješenju, koji koristi više do 34.000 korisnika u Hrvatskoj i regiji.

Nakon kratkog izlaganja, sudionici događaja nastavili su s druženjem i razmjenom iskustava u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo našim sponzorima Datalab Tehnologije d.o.o. te se radujemo ponovnom druženju s našim sadašnjim i budućim klijentima i poslovnim partnerima.

2. CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK planiran je za četvrtak 27.11.2014. pa već sada možete planirati svoje vrijeme. O detaljima ćemo Vas uskoro obavijestiti, a do tada Vas srdačno pozdravlja

Tim Poslovne učinkovitosti

Organizator:

Sponzor 1. Controlling & Finance Afterworka:

 

Ukoliko ne dobijete potvrdu web stranice da je prijava uspješno zaprimljena, molimo Vas da se prijavite na broj telefona 01/ 2304-571 ili putem e-mail-a na info@poslovnaucinkovitost.eu.

Polja označena sa * znakom su obavezna.
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
2. CFM Club Event