3. CFM Club Event

Ovaj događaj se održao pod prethodnim imenom, "Controlling & Finance Afterwork".

Nakon održanog predblagdanskog 2. CONTROLLING & FINANCE AFTERWORKA na kojemu je u ime informatičkog poduzeća NEOS,Krešimir Futivić predstavio izlaganje na temu: TABLEAU PLATFORMA – za kvalitetniju vizualizaciju podataka, u novoj 2015. godini ponosno najavljujemo 3. druženje kolega te stručnjaka iz kontrolinga i financija koje će se održati 29. siječnja u 18:30 sati.

Budući da se u prosincu nećemo susresti i družiti, svim kolegama, partnerima i klijentima zaželjeli bismo sretne i ugodne nadolazeće blagdane te uspješnu novu 2015. godinu. Isto tako se nadamo da ćete nam se u novoj godini pridružiti na događaju kako biste se u ugodnoj i neformalnoj atmosferi sreli s kolegama koje poznajete te upoznali nove kolege i potencijalne buduće poslovne suradnike, da biste se družili i razmijenili vrijedna znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija te se informirali, inspirirali i motivirali za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja. 

Kratak podsjetnik na događaj::

 • Mjesečno, točnije zadnji četvrtak u mjesecu, odlučili smo organizirati događaj, odnosno druženje stručnjaka i kolega čije je područje interesa kontroling i financije.
 • Temeljni cilj događaja je povezati, i održavati povezanost, između kontrolera i financijaša uz razmjenu vrijednih znanja i iskustava, i to sve u neformalnoj i opuštenoj atmosferi.
 • Besplatno sudjelovanje na ovom mjesečnom događaju (uz obvezatnu prethodnu prijavu do navedenog roka) je moguće za:
  - sve one koji su barem jednom koristili edukacijske odnosno savjetodavne usluge Poslovne učinkovitosti
  - članove „Kluba kontrolera“
  - suradnike Poslovne učinkovitosti.
 • Postoje barem 3 dobra razloga da nam se pridružite na događaju kako bi se u ugodnoj i neformalnoj atmosferi:
  1. sreli s kolegama koje poznajete te upoznali nove kolege i potencijalne buduće poslovne suradnike 
  2. družili i razmijenili vrijedna znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija 
  3. informirali, inspirirali i motivirali za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.


Krajnji rok za prijave za sudjelovanje je 23.01.2015., a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail:info@poslovnaucinkovitost.eu, odnosno telefon: 01 2304 571.

Radujemo se zajedničkom druženju u četvrtak 29.01.2015. u 18:30 i do tada vas srdačno pozdravljamo.

Organizator:

*Događaj „Controlling & Finance Afterwork“ je neprofitnog karaktera, a njegovo održavanje je omogućeno podrškom organizatora (stručni sadržaj, organizacija događaja, prostor događanja, piće dobrodošlice) i moguće vrijednog i zainteresiranog sponzora za poticanje razvoja i razmjene praktičnog iskustva iz područja kontrolinga i financija.

 

Ukoliko ne dobijete potvrdu web stranice da je prijava uspješno zaprimljena, molimo Vas da se prijavite na broj telefona 01/ 2304-571 ili putem e-mail-a na info@poslovnaucinkovitost.eu.

Polja označena sa * znakom su obavezna.
Prethodna objava
  2. CFM Club Event
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
4. CFM Club Event