18. CFM Club Event

CFM Club Event omogućuje razmjenu profesionalnih iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje stručnjaka iz kontrolingafinancija i menadžmenta, a 18. po redu održao se u četvrtak 03.10.2019. s početkom u 18:00 sati u prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1. kat, a u suorganizaciji s Poslovna Inteligencija d.o.o.

TEMA PREDAVANJA NA 18. CFM CLUB EVENTU

Na 18. CFM Club Eventu je Jelena Malnar, tehnička direktorica u Poslovnoj inteligenciji d.o.o., održala polusatno predavanje na temu:

UPRAVLJANJE PROMJENAMA U DIGITALNO DOBA

Glavne točke predavanja:

  • Je li upravljanje promjenama nepravedno zanemareno?
  • Zašto je upravljanje promjenama jedan od najbitnijih faktora za uspješno uvođenje novih procesa/tehnologija?
  • Izazovi kod uvođenja promjena sa primjerima iz prakse
  • Transformacijski trendovi za budućnost.

PREDAVAČ

Jelena Malnar
Tehnička direktorica u Poslovnoj inteligenciji d.o.o.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Menadžerska informatika. U Poslovnoj inteligenciji je aktivno sudjelovala u radionicama definiranja dizajna rješenja, definiranju poslovnih procesa, projektima razvoja, implementacije i nadogradnje kompleksnih sustava za planiranje i budžetiranje .Završila je i Executive MBA - smjer: e-Leadership, NLP praktičarski trening, Kontroling akademiju te posjeduje certifikate za IBM Certified Specialist TM1 10.1 Data Analysis i IBM Certified Developer – Cognos TM1 10.1.

 

ORGANIZATOR

 

SPONZOR

 
 
Prethodna objava
  17. CFM Club Event
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
19. CFM Club Event