28. 04. 2022.
PANTHEON Konferencija 2022.

Datalabova godišnja PANTHEON Konferencija 2022.,

05. svibnja,Hotel Antunović, Zagreb

 

Uz aktualnu tematiku konferencije »Povezani, sigurni, spremni«, sudionici će se upoznati s novom generacijom pograma PANTHEON 11, prednostima online poslovnog programa PANTHEON WEB LIGHT i novostima ePoslovanja  saznati kako  uz PANTHEON bezbrižno prijeći na euro.

 

27. travnja 2022. – 05. svibnja 2022.  Datalab HR u Hotelu Antunović na svojoj godišnjoj PANTHEON konferenciji predstavlja novu generaciju programa PANTHEON 11, u kojoj je sigurnost podataka na prvom mjestu. Nova generacija ovog poslovno-informacijskog sustava odlikuje se najvišim sigurnosnim standardima i osigurava sveobuhvatnu zaštitu podataka, bez obzira na to nalazi li se program u hostingu ili na korisnikovoj infrastrukturi.

 

Druga tema centralnog dijela konferencije je prelazak na euro uz PANTHEON. Koji će se podaci automatski ažurirati u programu, što će trebati ručno podesiti i zašto je uz PANTHEON prelazak na euro zaista bezbrižan, prezentirat će Datalab HR stručnjaci, kao i Datalabovi strateški partneri.

 

Bit će predstavljene i dodatne usluge ePoslovanja u PANTHEON-u, kao što su DMS i Workflow. Poseban naglasak bit će na eKnjiženju, koje radi na bazi OCR-a, odnosno optičkog prepoznavanja znakova, pomoću čega analogne dokumente pretvaramo u digitalne uz minimalnu mogućnost pogrešaka nastalih pri prepisivanju podataka.

 

Poslijepodnevni je program posvećen PANTHEON radionicama na kojima će stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab HR partnerima prikazati nove funkcionalnosti pojedinih modula ovog ERP-a.

Danilo Tomšič, direktor Datalab HR, najavljujući ovo najveće godišnje PANTHEON događanje, izjavio je:

“Već 25 godina naš je fokus optimizacija i povećanje poslovne učinkovitosti naših korisnika. Uz konstantno ulaganje u tehnološko liderstvo, za njih razvijamo i unapređujemo pouzdan poslovni program koji na svim nivoima omogućava digitalizaciju poslovanja, a prije svega brine o sigurnosti podataka, što je  ujedno i osnovna značajka nove generacije programa PANTHEON 11. 

Nastavljamo putem izvrsnosti u svemu što radimo, a korisnike PANTHEON-a i one koji će to tek postati pozivam na još jedno zajedničko druženje, puno novih znanja te novih poslovnih susreta i povezivanja .“

U Hrvatskoj je trenutno 17 aktivnih Datalab partnera, od kojih 4 imaju Premium status.

Stručni konzultanti PANTHEON™  partnerske zajednice čine najveću mrežu IT podrške u RH, a dijelom su regionalne PANTHEON™ podrške.

O  PANTHEON™-u

PANTHEON™  je suvremeni poslovno-informacijski sustav za vođenje, upravljanje i razvoj poduzeća. Kroz  ERP PANTHEON™ podržani su svi poslovni procesi za svakodnevno poslovanje korisnika, kao što su back-office poslovanje, vezano za robno-materijalno te financijsko poslovanje – zaprimanje robe, međuskladišno poslovanje, računovodstvo i financije, obračun PDV-a, putni nalozi, kadrovska evidencija, obračun plaća te jednostavna i složena proizvodnja. Poslovni sustav PANTHEON™ sadrži i Business Intelligence modul, tako da je moguće kreirati i menadžerske izvještaje, analize i sl.

PANTHEON™ je ERP otvorenog sustava koji radi na MS SQL bazi te je moguće spajanje drugih poslovnih sustava s PANTHEON™ ERP-om kao centralnim sustavom poslovanja.

Kvalitetu PANTHEON™-a potvrđuje više od 74.000 zadovoljnih korisnika, ali i medalje za izvrsnost osvojene na CeBIT u Hannoveru 2008. i 2013.g.

O Datalabu:

Datalab je najveći proizvođač poslovnih rješenja (ERP) za male, srednje velike i velike tvrtke u Jugoistočnoj Europi. Kvalitetu Datalab SW rješenja potvrđuje više od 74.000 zadovoljnih korisnika  Preko 20 godina tvrtka je prisutna u 12 država Regije, a raste i izvan tih geografskih okvira.

Datalab u svojoj ponudi pruža napredno softversko rješenje (ERP) PANTHEON™ koje je u potpunosti sukladno i u svakom trenutku ažurirano sa zakonom. 

Link:

http://www.datalab.hr

Kontakt osoba: Dijana Latković, Distincta Alfa

e-mail:dijana.latkovic@distincta.hr

Tel/fax:   +385    1 550 645    

Gsm:      +385 91  883 9919

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 
 Novosti - Arhiva