09. 06. 2022.
Organizacija kontrolinga/menadžerskog računovodstva decentraliziranih jedinica

Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje, kao predstavnik za Hrvatsku, provodi međunarodnu studiju u suradnji s Frankfurt School - Center for Performance Management & Controlling na temu:

ORGANIZACIJA KONTROLINGA / MENADŽERSKOG RAČUNOVODSTVA DECENTRALIZIRANIH JEDINICA

Ukoliko već niste, ljubazno bi Vas molili da ispunite upitnik za međunarodnu kontroling studiju čime izravno podupirete daljnji razvoj kontrolinga:

Upitnik za međunarodnu studiju
 

Unaprijed Vam zahvaljujemo na popunjavanju upitnika, što traje najviše 15 minuta, i Vašem cijenjenom doprinosu za unaprjeđenje kontrolinga u Hrvatskoj.

CILJ STUDIJE

Cilj studije je steći uvid u organizaciju kontrolinga/menadžerskog računovodstva decentraliziranih jedinica (poslovnih jedinica/sektora) u poslovnoj praksi.
Osim toga, studija će ispitati koji čimbenici imaju glavni utjecaj na organizacijski dizajn kontrolinga/menadžerskog računovodstva decentraliziranih jedinica. Na temelju toga analizirat će se koji su organizacijski oblici kontrolinga/menadžerskog računovodstva najučinkovitiji za različite vrste poduzeća, njegove decentralizirane jedinice, njihovu okolinu te kako ih je moguće implementirati u poslovnoj praksi

STUDIJSKI PARTNERI

Studija se provodi u suradnji s Frankfurt School of Finance and Management i brojnim studijskim partnerima.

POVJERLJIVOST

Rezultati se tretiraju kao anonimni i povjerljivi te se objavljuju u sažetom obliku tako da se ne mogu donositi zaključci o pojedinim poduzećima ili osobama.

KORISTI ZA VAS: REZULTATI STUDIJE I NAGRADNA IGRA

Svi sudionici će na zahtjev dobiti rezultate studije. Osim toga, svi sudionici ankete imat će priliku dobiti knjigu iz serije „Controlling-Berater“ o aktualnim temama u kontrolingu.
Molimo ostavite svoju e-mail adresu na kraju ankete kako biste dobili izvještaj o rezultatima studije i rezultatu sudjelovanja u nagradnoj igri.

KONTAKT

Za pitanja ili komentare o studiji, molimo Vas kontaktirajte nas.
Kontakt osoba: Dr. Mladen Meter / Nils Gimpl
E-mail: mladen.meter@businesseffectiveness.eu/ n.gimpl@fs.de

Hvala Vam na Vašem sudjelovanju!

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 
 Novosti - Arhiva