16. 04. 2019.
[CROMA] Kontroling za menadžere

KONTROLING ZA MENADŽERE na CROMA EduCare programu

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA je dobrovoljna strukovna organizacija čiju programsku filozofiju i društveni status određuju nezavisnost, nestranački i nevladin karakter, neprofitna djelatnost, interesna i strukovna solidarnost. Udruženje svoj rad temelji na vlastitom programu, a organizacijski i materijalno nije vezano uz druge institucije gospodarskog ili političkog sustava Republike Hrvatske.

Članovi udruženja su glavni menadžeri, predsjednici i članovi uprava trgovačkih društava, menadžeri pojedinih poslovnih funkcija, privredni rukovoditelji u komorskom sustavu i drugim gospodarskim asocijacijama i institucijama te direktori/vlasnici poduzeća.

CROMA od 2011. godine organizira CROMA EduCare program. Program je namijenjen mladim menadžerima koji u najkraće vrijeme žele steći znanja i vještine korporativnog upravljanja. Predavači su iskusni menadžeri, konzultanti i sveučilišni profesori koji osim što predaju, uspješno vode svoje poslovne prakse.
 

U program je uključen i modul KONTROLINGA ZA MENADŽERE, a kojeg izvodi dr. sc. Mladen Meter, konzultant i direktor poduzeća Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje.
Na predavanju, koje je održano 12. travnja 2019. godine, polaznici programa imali su se priliku upoznati sa sljedećim temama:

  • Koncepcija kontrolinga
  • Koristi od postojanja kontrolinga u poduzeću
  • Postupak uvođenja odnosno unaprjeđenja kontrolinga
  • Mogući organizacijski oblici kontrolinga
  • Strateški i operativni instrumenti kontrolinga. 

Sadržaj predavanja KONTROLING ZA MENADŽERE osigurao je izvrsnu priliku za proaktivno sudjelovanje polaznika i inspirativnu razmjenu iskustava.

 

Fotografije s predavanja možete pronaći u galeriji.

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 Novosti - Arhiva