24. CFM Club Event: Solid, Outlined, Hatched: Visual consistency in reports and dashboards

CFM Club Event omogućuje razmjenu vrijednih znanja i iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje kolega koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta, a 24. po redu održat će se u četvrtak, 4. veljače 2021. s početkom u 11:00 sati online putem. Predavanje će trajati 1 sat.

Iznimno, sudjelovanje na ovom CFM Club Eventu je besplatno za sve sudionike, a inače besplatno možete sudjelovati na CFM Club Eventima i ostvarivati razne druge pogodnosti učlanjivanjem u CFM Club.

CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

Broj sudionika je ograničen, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Saznajte kako vizualizacija pomaže boljem razumijevanju izvještaja i prezentacija pomoću međunarodnih standarda poslovne komunikacije (IBCS).

Opis

Jeste li poslovni analitičar, kontroler ili dizajner prezentacija i smatrate da se Vaš rad ne cijeni na odgovarajući način? Pokazat ćemo Vam kako se pomoću dosljednog prikazivanja sadržaja osigurava da se Vaši izvještaji uistinu čitaju i razumiju, smanjujući pogrešne odluke za 61% i ubrzavajući razumijevanje za 46%. Pridružite nam se i čujte doznajte odgovore na ova 4 pitanja:

1. Kakva je povezanost između glazbe i menadžerskih izvještaja?

2. Kako prepoznavanje uzoraka ubrzava percepciju?

3. Zašto prepoznavanje uzoraka zahtijeva standardni prikaz?

4. Kako unaprijediti menadžerske izvještaje primjenom samo 5 pravila IBCS standarda?. 

Predavač:

 
 
Prethodna objava
  22. CFM Club Event
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
25. CFM Club Event