01. 04. 2019.
Uspješno održan 4. ICV Croatian Adriatic Region Workshop u Opatiji

Već više od 40 godina svog postojanja International Association of Controllers / Internationaler Controller Verein (ICV) postavlja standarde kvalitete za kontroling i kontrolere te je stoga danas važna adresa za izvrsnost kontrolinga u Europi.

Oko 6.500 članova ima koristi od široke mreže kontakata, izvrsnih kontroling događaja, nagrada za izvrsnost u radu i od više od 60 stručnih radnih grupa koje su regionalno orijentirane ili fokusirane na specijalne teme ili industrije.

Radnu grupu ICV Croatian Adriatic Region vodi dr. sc. Mladen Meter, a grupa je regionalno orijentirana i fokusirana na teme poboljšanja i postizanja izvrsnosti u poslovanju poduzeća različitih industrija. 

4. ICV Croatian Adriatic Region Workshop održan je 28. ožujka 2019. godine u Hotelu Navis u Opatiji, a tema je bila "Profesionalni izvještaji i prezentacije prema IBCS®-u"Nakon predstavljanja IBCS® SUCCESS standarda slijedila je praktična radionica na kojoj je Dr. sc. Mladen Meter pokazao kako ih primijeniti na javno dostupnim izvještajima poduzeća:

  • Valamar Riviera d.d.
  • Jadran galenski laboratorij d.d.
  • Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u radu naše stručne radne grupe ICV Croatian Adriatic Region, a više detalja možete pronaći na ovome linku.

Svi zainteresirani za IBCS® standarde za izradu izvještaja i prezentacija mogu o tome više naučiti na edukaciji "IBCS® with SUCCESS – Successful reports and presentation" koja će se održati 12. lipnja 2019. godine u Zagrebu. Detaljan opis i prijavnicu na edukaciju možete pronaći ovdje.

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 Novosti - Arhiva