10. 02. 2023.
Uspješno je održan 27. CFM Club Event: LEGO® SERIOUS PLAY® - Ovdje se igramo s razlogom

CFM Club Event omogućuje razmjenu vrijednih znanja i iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje kolega koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta, a 27. po redu održao se u srijedu, 08.02.2023. s početkom u 18:00 sati u prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1.kat. 

CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

Sudjelovanje je bilo besplatno za sve članove CFM Cluba.

TEMA PREDAVANJA NA 27. CFM CLUB EVENTU:

LEGO® SERIOUS PLAY® - Ovdje se igramo s razlogom

Budući da je igra prirodno izuzetan poticaj za mozak, igranjem se može stvoriti znanje koje će vašu ruku učiniti pobjedničkom.

Igra nam pomaže nositi se s dvosmislenošću i priprema nas za budućnost. Možemo odigrati moguće događaje, odigrati postupne promjene, odigrati odluke i postupke. Igra nam omogućuje da krenemo dalje na praktičan način i da vidimo kako bi svijet mogao reagirati. Ne radi se o tome da to bude potpuno ispravno, već da se postigne dublje razumijevanje i kvalitetnija priprema.

  • Snimka postojećeg stanja – ishodišna točka
  • Koncepcija budućnosti – izgradnja i sinhronizacija scenarija za vanjsku i unutarnju okolinu
  • Aktivnosti promjene – osiguravanje prostora gdje želimo igrati

 

Zahvaljujemo svim sudionicima na odazivu i veselimo se idućem susretu!

 

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
Kristijan Gregorić
 

Kristijan Gregorić je stručnjak za marketing i prodaju koji je fokusiran na dinamičnu kreativnost, transformaciju poslovanja i tehnologiju s naglaskom na inovacije i rast. Kroz više od 20 godina karijere prošao je gotovo sve pozicije, od unapređivača prodaje do direktora marketinga i prodaje te člana upravljačkog tima u brojnim tvrtkama, kao što su Nestlé, Adris Grupa, Atlantic Grupa, Heineken – Karlovačka pivovara i Franck Grupa. Trenutačno u EY je na funkciji Senior Advisora a u tvrtki Valicon je partner i izvršni direktor. Svoju je diplomu i specijalizaciju stekao je na Ekonomskom fakultetu 'Luigi Bocconi' u Milanu, a u svojoj karijeri ostvario je i impresivan poslovni portfelj. Područja ekspertize po kojima se ističe su prodaja, marketing, strateško savjetovanje, Omni-Channel trgovina i Channel marketing, menadžment i digitalna prodaja. U Valiconu intenzivno razvija i novi pristup poslovnim rješenjima koristeći inovativnu metodologiju LEGO® SERIOUS PLAY®.

 
 
 
Prethodna objava
  OKR Workshop
Sve objave
 Novosti
Sljedeća objava
Python u financijama  
 Novosti - Arhiva