22. 12. 2023.
Strateško planiranje za 2024. godinu

Strateško planiranje za 2024. godinu

Ne radimo strateške planove samo za naše drage klijente, nego i za nas.

S ciljem izrade strateškog plana za 2024. godinu proveli smo nezaboravne dane u prekrasnom Varaždinu.

Ove godine je Poslovna učinkovitost d.o.o. također navršila i 15 godina rada, i sada, nakon rekapitualacije 2023., mogu s ponosom i zadovoljstvom izjaviti:

▶ nikada do sada nismo imali bolje poslovne rezultate nego u 2023.
▶ nikada do sada nismo imali ambicioznije planove nego za 2024.
▶ nikada do sada nismo imali bolji tim.


Hvala svim našim bivšim i sadašnjim zaposlenicima, koji su bili i koji nisu bili na ovom događaju strateškog planiranja, našim vjernim klijentima i partnerima - bez vas ovo ne bi bilo moguće!

S pozitivnijom energijom nismo mogli završiti ovu i krenuti prema novoj godini, nego kroz druženje s našim jedinstvenim izbornikom Zlatko Dalić - koji nam je kroz zajednički provedeno vrijeme u Varaždinu, još jednom vlastitim primjerom živopisno svjedočio što znači biti skroman, ponizan, predan, dobrohotan, stručan, hrabar, duhovan i na kraju nezapamćeno uspješan.
Hvala na autentičnom primjeru, te svima želimo svako dobro i da u Novoj 2024. godini svi skupa budemo, od svega navedenog, barem malo Zlatko Dalić!

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
Dr. sc. Mladen Meter
 

Dr. sc. Mladen Meter je konzultant i direktor tvrtke Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje. Posjeduje  višegodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u međunarodnim tvrtkama (Kaufland, Generali,  Basler), a trenutačno radi samostalno i s renomiranim inozemnim partnerima na brojnim projektima  u Hrvatskoj i u inozemstvu. Magistrirao je 2005. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 2006. završio  je Controlling Stufenprogramm na austrijskom Controller Institutu u Beču te položio ispit za  diplomiranog financijskog kontrolera, a 2012. je doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu.  Također se školovao na poslovnoj školi IEDC Bled School of Management i na Horváth Akademie u  Njemačkoj. Međunarodno je certificirani HICHERT®IBCS konzultant i trener te certificirani konzultant  partner za IBCS certificirana informatička rješenja za izradu profesionalnih poslovnih izvještaja i  prezentacija prema HICHERT®IBCS standardima. Pripremio je međunarodne kontroling standarde  za Hrvatsku te je kao jedini suradnik koji nije iz njemačkog govornog područja bio član  međunarodnog projekta (Njemačka, Švicarska, Austrija, Hrvatska) za prepoznavanje i poboljšanje  kontroling standarda u poslovnoj praksi poduzeća. Također je jedini koautor, koji nije iz njemačkog  govornog područja, međunarodnih standarda kontrolinga „Standards im Controlling“ (njemačko  izdanje) i knjige „Organisation des Controllings”, „Vodič za projekt implementacije kontrolinga” (njemačko izdanje). Autor je brojnih certificiranih edukacijskih programa za kontroling, financije i menadžment te  urednik časopisa za poslovnu praksu „Kontroling, financije i menadžment“ i knjiga „Najnoviji trendovi  u kontrolingu“, „Instrumenti kontrolinga“ „Menadžment i kontroling“. Voditelj je radne grupe ICV Croatian Adriatic Region, međunarodne udruge kontrolera ICV – Internationaler Controller Verein,  koja je regionalno orijentirana i fokusirana na teme poboljšanja i postizanja izvrsnosti u poslovanju  poduzeća različitih industrija. Ovlašteni je interni revizor za banke, financijske institucije i  informacijske sustave te certificirani konzultant Mreže konzultanata HAMAG-BICRO-a za područja:  poslovnog planiranja, financija, organizacije i poslovnog upravljanja. Lokalni je konzultant Europske  banke za obnovu i razvoj - EBRD. Nositelj je međunarodnog certifikata LEGO® SERIOUS PLAY® Facilitatora, čijom metodologijom se na profesionalan način rješavaju konkretni poslovni izazovi na sustavan, uključiv, zanimljiv i zabavan način. Veći broj godina je kao viši predavač predavao na AACSB  akreditiranoj poslovnoj školi, a među brojnim fakultetima i poslovnim školama predaje i u Njemačkoj  na ESB Business School u Reutlingenu i CBS International Business School u Mainzu. Također vrlo  često predaje na otvorenim i in-house edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

 
 
 
 Novosti - Arhiva