15. 03. 2019.

Connecto Mare d.o.o. je poduzeće specijalizirano za prijevoz putnika sa sjedištem u Splitu koje je svoje poslovanje proširilo na cijelu Europu te se pozicioniralo kao predvodnik u ovoj vrsti prijevoza u Hrvatskoj i Austriji. Njihova europska mreža transfera temelji se na timskom radu više od 50 višejezičnih zaposlenika, vlastitoj floti vozila, vlastitom modernom informatičkom sustavu te izvrsno organiziranoj administraciji i mreži partnera diljem EU.

Uprava je, s poduzećem Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje, pokrenula projekt Definiranja i uspostavljanja sustava KPI-eva te je dr. sc. Mladen Meter 01.-02.04.2019. održao dvodnevnu radionicu  na kojoj je sudjelovao g. Ilija Jukić, CEO te menadžeri ljudskih resursa, financija, računovodstva, kontrolinga, prodaje, IT-a i logistike.

Nadamo se da će uspostavljanje sustava Connecto Mare d.o.o. osigurati mjerljiv doprinos svake organizacijske jedinice ostvarenju poslovnih ciljeva i time omogućiti daljnji razvoj održivog poslovanja.

Polaznici radionice rješavaju praktičnu vježbu

 

Polaznici radionice i dr. sc. Mladen Meter iz Poslovne učinkovitosti

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 Novosti - Arhiva