03. 12. 2022.
[MEĐUNARODNA STUDIJA] Procesni kontroling

Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje, kao predstavnik za Hrvatsku, provodi međunarodnu studiju u suradnji s Frankfurt School - Center for Performance Management & Controlling na temu:

PROCESNI KONTROLING

U svim industrijama značaj procesa za poduzeća je iznimno porastao. Posebno zbog intenzivirane digitalizacije nužna je fokusirana analiza procesa. Za mnoga poduzeća fokus na procese postao je strateški faktor uspjeha. Sukladno povećanom značaju procesa sve više poduzeća ugrađuje perspektivu procesa u upravljački koncepta poslovanja.

Ova studija ima za cilj istražiti trenutačno stanje procesnog kontrolinga i dati prijedloge za unaprjeđenje u hrvatskim poduzećima.

UPITNIK ZA MEĐUNARODNU STUDIJU

Unaprijed Vam zahvaljujemo na popunjavanju upitnika, što traje okvirno 15 minuta, i Vašem cijenjenom doprinosu za unaprjeđenje kontrolinga u Hrvatskoj. Upitnik je dostupan za popunjavanje od 01.12.2022. - 31.01.2023. na sljedećem linku: ww3.unipark.de/uc/cpmc/processFScr/

STUDIJSKI PARTNERI

Studija se provodi u suradnji s Frankfurt School of Finance and Management iz Njemačke i University of Agder iz Norveške.

POVJERLJIVOST

Rezultati se tretiraju kao anonimni i povjerljivi te se objavljuju u sažetom obliku tako da se ne mogu donositi zaključci o pojedinim poduzećima ili osobama.

KORISTI ZA VAS: REZULTATI STUDIJE I DOGAĐAJ

Svi sudionici će na zahtjev dobiti rezultate studije i zasebni poziv na naš planirani događaj na kojem će prezentirati rezultati studije. 

KONTAKT

Za pitanja ili komentare o studiji, molimo Vas kontaktirajte nas.
Kontakt osoba: Dr. Mladen Meter 
E-mail: mladen.meter@poslovnaucinkovitost.eu

Hvala Vam na Vašem sudjelovanju!

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 
 Novosti - Arhiva