13. 02. 2019.

IBCS® WITH SUCCESS 

Koncept za profesionalne izvještaje i prezentacije

Poslovna komunikacija predstavlja materijalizaciju kvantitativnih informacija za potrebe rada poslovnih analitičara i poslovnog izvještavanja.

Poslovna komunikacija se odvija na različite načine i oblike kao što su:

  • izvještaji
  • prezentacije
  • statistike
  • analitičke aplikacije

koji se mogu sastojati od jedne ili više stranica (npr. PowerPoint slajdova, zaslona), a one sadržavaju različite objekte (npr. grafikone, tablice, tekst, slike) i opće elemenate (npr. naslovi, komentari).

IBCS® su međunarodni standardi temeljni na HICHERT®SUCCESS pravilima za profesionalnu izradu poslovnih izvještaja i prezentacija. Standardi obuhvaćaju praktične preporuke za prikladno dizajniranje koncepta, vizualnog izgleda i semantičkog značenja grafikona i tablica.

Izrada i korištenje profesionalno izrađenih poslovnih izvještaja i prezentacija jedan je od temeljnih preduvjeta za uspješno upravljanje poslovanjem poduzeća.

Profesionalni izvještaji i prezentacije se prema IBCS® standardima već izrađuju u renomiranim poduzećima kao što su: Coca Cola, SAP, Phillips, Swiss Post i brojnim drugima.

IBCS® WITH SUCCESS pravila su podijeljena u (SUCCESS):

Ako želite naučiti kako primijeniti IBCS® standarde u poslovnoj praksi i izraditi profesionalne poslovne izvještaje i prezentacije, prijavite se na radionicu IBCS® with SUCCESS koju će održati Dr. Jürgen Faisst i Dr. Mladen Meter 19.02.2019. u Zagrebu.

Detalje o radionici i prijavnicu možete pronaći na sljedećem linku: http://www.poslovnaucinkovitost.hr/aktualne-edukacije/cijena/ibcs-with-success-successful-reports-and-presentations1

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 Novosti - Arhiva