25. 10. 2018.
[BESPLATNA EDUKACIJA] Kontroling – koncept za moderno upravljanje poslovanjem

Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA u sklopu projekta „Unaprjeđenje poduzetničkih znanja i vještina“ započinje s nizom besplatnih edukacija namijenjenih poduzetnicima, njihovim zaposlenicima i svima onima koji razmišljaju o unaprjeđenju vlastitog posla.

Dr. sc. Mladen Meter, iz Poslovne učinkovitosti će 21.11.2018. godine na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica (dvorana u prizemlju) održati edukaciju s početkom u 9 sati na temu: „Kontroling – koncept za moderno upravljanje poslovanjem“ na kojoj možete saznati što je to uopće kontroling i kako nam može pomoći u našem poslovanju? Kako na uspješan način organizirati kontroling u poduzeću? Također, polaznici ove edukacije moći će prepoznati koji bi oblik organizacije kontrolinga bio najprimjereniji njihovoj organizaciji. 

Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava putem ispunjenog obrasca. Iz iste organizacije može se prijaviti 1 osoba, a prednost imaju poduzetnici, obrtnici i njihovi zaposlenici s područja Velike Gorice. Pravo sudjelovanja imat će isključivo prijavitelji koji su mailom zaprimili potvrdu sudjelovanja.

Prijava je moguća OVDJE.


Projekt je sufinanciran od strane Zagrebačke županije.

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 Novosti - Arhiva