27. CFM Club Event

CFM Club Event omogućuje razmjenu vrijednih znanja i iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje kolega koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta, a 27. po redu održao se u srijedu, 08.02.2023. s početkom u 18:00 sati u prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1.kat. 

CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

TEMA PREDAVANJA NA 27. CFM CLUB EVENTU:

LEGO® SERIOUS PLAY® - Ovdje se igramo s razlogom

Budući da je igra prirodno izuzetan poticaj za mozak, igranjem se može stvoriti znanje koje će vašu ruku učiniti pobjedničkom.

Igra nam pomaže nositi se s dvosmislenošću i priprema nas za budućnost. Možemo odigrati moguće događaje, odigrati postupne promjene, odigrati odluke i postupke. Igra nam omogućuje da krenemo dalje na praktičan način i da vidimo kako bi svijet mogao reagirati. Ne radi se o tome da to bude potpuno ispravno, već da se postigne dublje razumijevanje i kvalitetnija priprema.

  • Snimka postojećeg stanja – ishodišna točka
  • Koncepcija budućnosti – izgradnja i sinhronizacija scenarija za vanjsku i unutarnju okolinu
  • Aktivnosti promjene – osiguravanje prostora gdje želimo igrati

PREDAVAČ:

Kristijan Gregorić

NETWORKING & RAZMJENA ISKUSTAVA:

Nakon predavanja uslijedio je Networking & razmjena iskustava uz degustaciju.
 

ORGANIZATOR:

Napomena:​
CFM Club Event je javni događaj i bio je fotografiran.

 
 
Prethodna objava
  26. CFM Club Event
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
28. CFM Club Event