10. CFM Club Event

Ovaj događaj se održao pod prethodnim imenom, "Controlling & Finance Afterwork".

10. CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK predstavlja redovitu razmjenu profesionalnih iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje stručnjaka iz kontrolinga i financija, a održan je u četvrtak 17.03.2016. godine s početkom u 18:30 sati u Westinu Zagreb na 17. katu u dvorani Uvertira.

Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.
 
Dr. sc. Mladen Meter, konzultant za kontroling i financije, održao je na ovom događaju kratko i praktično 30-minutno predavanje na temu:


PROCESI U KONTROLINGU
Sadržaj, organizacija i optimizacija

  • 10 glavnih procesa u kontrolingu
  • standardizirani način oblikovanja procesa
  • dodjela odgovornosti tj. uloga u procesima kontrolinga

Prezentaciju Procesi u kontrolingu možete preuzeti OVDJE (PDF, 549 KB)

Organizator:

Za zainteresirane za detaljniju razradu teme procesa kontrolinga organiziramo praktičnu radionicu: „Procesni model kontrolinga“, 30.03.2016. godine u Zagrebu.

Slike sa 10. Controlling & Finance Afterworka:

 

Ukoliko ne dobijete potvrdu web stranice da je prijava uspješno zaprimljena, molimo Vas da se prijavite na broj telefona 01/ 2304-571 ili putem e-mail-a na info@poslovnaucinkovitost.eu.

Polja označena sa * znakom su obavezna.
Prethodna objava
  9. CFM Club Event
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
11. CFM Club Event