Datum i mjesto održavanja:
Četvrtak, 08.12.2022.
Martićeva 73/1.kat, Zagreb
Rok za prijavu:
Ponedjeljak, 05.12.2022.
 
26. CFM Club Event: Kako izraditi izvrstan strateški plan?

POZIVNICA 

26. susret članova CFM Cluba održat će se 08. prosinca 2022. s početkom u 18.00 u prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1. kat u Zagrebu.

CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

CFM CLUB EVENT

Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

Na 26. CFM Club Eventu će dr. sc. Mladen Meter iz Poslovne učinkovitosti d.o.o. održati predavanje na temu:

KAKO IZRADITI IZVRSTAN STRATEŠKI PLAN?

Izrada strateškog plana je dobra početna točka za kvalitetno definiranje, kaskadiranje i u konačnici ostvarenje operativnih planova.

Ovim neizostavno važnim procesom planiranja potiče se otvaranje novih strateških horizonata i njihova konkretizacija u praksi.

  • Zašto je planiranje uopće važno?
  • Od kuda uopće krenuti kod procesa strateškog planiranja
  • Kako definirati strateški okvir poslovanja?
  • Proces strateškog planiranja prema procesnom modelu IGC-a, International Group of Controlling

KOTIZACIJA

Ovo predavanje je besplatno za sve članove CFM Cluba koji su podmirili članarinu za 2022. godinu, a za ostale iznosi 390,00 HRK + PDV.

NETWORKING & RAZMJENA ISKUSTAVA

Nakon predavanja slijedi Networking & razmjena iskustava uz degustaciju.
 

ORGANIZATOR

 

 

 

FOTOGRAFIJE SA PROŠLIH CFM CLUB EVENATA

     

      

     

  

Napomena: 

CFM Club Event je javni događaj te će se fotografirati.

 
Dr. sc. Mladen Meter
 

Dr. sc. Mladen Meter je konzultant i direktor tvrtke Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje. Posjeduje višegodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u međunarodnim tvrtkama (Kaufland, Generali, Basler), a trenutačno radi samostalno i s renomiranim inozemnim partnerima na brojnim projektima u Hrvatskoj i u inozemstvu. Magistrirao je 2005. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 2006. završio je Controlling Stufenprogramm na austrijskom Controller Institutu u Beču te položio ispit za diplomiranog financijskog kontrolera, a 2012. je doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Također se školovao na poslovnoj školi IEDC Bled School of Management i na Horváth Akademie u Njemačkoj. Međunarodno je certificirani HICHERT®IBCS konzultant i trener te certificirani konzultant partner za IBCS certificirana informatička rješenja za izradu profesionalnih poslovnih izvještaja i prezentacija prema HICHERT®IBCS standardima. Pripremio je međunarodne kontroling standarde za Hrvatsku te je kao jedini suradnik koji nije iz njemačkog govornog područja bio član međunarodnog projekta (Njemačka, Švicarska, Austrija, Hrvatska) za prepoznavanje i poboljšanje kontroling standarda u poslovnoj praksi poduzeća. Također je jedini koautor, koji nije iz njemačkog govornog područja, međunarodnih standarda kontrolinga „Standards im Controlling“ (njemačko izdanje). Autor je brojnih certificiranih edukacijskih programa za kontroling, financije i menadžment te urednik časopisa za poslovnu praksu „Kontroling, financije i menadžment“ i knjiga „Najnoviji trendovi u kontrolingu“, „Instrumenti kontrolinga“ „Menadžment i kontroling“. Voditelj je radne grupe ICV Croatian Adriatic Region, međunarodne udruge kontrolera ICV – Internationaler Controller Verein, koja je regionalno orijentirana i fokusirana na teme poboljšanja i postizanja izvrsnosti u poslovanju poduzeća različitih industrija. Ovlašteni je interni revizor za banke, financijske institucije i informacijske sustave te certificirani konzultant Mreže konzultanata HAMAG-BICRO-a za područja: poslovnog planiranja, financija, organizacije i poslovnog upravljanja. Lokalni je konzultant Europske banke za obnovu i razvoj - EBRD. Veći broj godina je kao viši predavač predavao na AACSB akreditiranoj poslovnoj školi, a među brojnim fakultetima i poslovnim školama predaje i u Njemačkoj na ESB Business School u Reutlingenu i na CBS International Business School u Mainzu. Također vrlo često predaje na otvorenim i in-house edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

 
 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije